Ook groepen zijn van harte welkom bij Beems Brasserie.

Groepen kunnen bij Beems Brasserie tot 10 personen á la carte bestellen. Groepen, groter dan 10 personen kunnen gebruik maken van ons drie gangen maand menu, of kunnen in onderling overleg met ons een twee of drie gangen menu samen-stellen, dat bestaat uit twee keuze voorgerechten, twee keuze hoofdgerechten en een vast dessert.

Is de groep zodanig groot, dat nagenoeg de gehele brasserie bezet is, dan wordt automatisch de brasserie gesloten voor de duur van het bezoek, zodat voor de groep een zekere intimiteit wordt gewaarborgd.

Vanzelfsprekend kunnen menu’s in onderling overleg worden uitgebreid en kunnen begeleidende wijnen worden geadviseerd. Ook kan Uw menu worden uitgebreid met een wijnarrangement per glas, per gerecht.

Als apart arrangement bieden wij de mogelijkheid voor het houden van een borrel in ons jazzcafé “De Dokter’, gevolgd door een diner in Beems Brasserie. Tussen de borrel en het diner is de mogelijkheid, om een stadswandeling te houden van ongeveer één uur, met verschillende keuze items.