Beems Brasserie presenteert met genoegen de specialiteiten voor de maand april 2015:

Menu rond de Paasdagen € 29.50

  • Gerookte ossenhaas op Oosterse wijze, met taugé, onoki, bosuitjes en een delicate soja dressing
  • Oriental smoked beef with onoki, soya beans, spring onions and a delicate soy dressing

  • Lamshaas met voorjaarsgroenten, rozeval aardaardappeltjes uit de oven en dadel saus
  • Lamb with spring vegetables, rozeval potatoes and a date sauce

  • Chef dessert

Na reservering wordt U bij binnenkomst ontvangen met een feestelijk glas Maxim’s de Paris champagne.

After reservation you will be welcomed with a glas of champagne Maxim’s de Paris.

Bier van de maand

Evenals Café de Dokter zijn wij gestart met een bier van de maand en voor de maand april 2015 is geselecteerd:

Texel Skuumkoppe

Texels Skuumkoppe is een ambachtelijk gebrouwen donker witbier met een volle smaak. Een fris tarwebier dat past bij alle jaargetijden. Texels Skuumkoppe is het boegbeeld van de Texelse Bierbrouwerij en het meest gedronken bier van Texels. Vele Texelaars zijn trots op dit bier en alle horecagelegenheden verkopen het. Een goede manier om kennis te maken met speciaalbier in het algemeen en Texels in het bijzonder.‘Skuumkoppe’ noemen de strandjutters op Texel de witte koppen op de golven van de ruige zee rond dit bijzondere eiland. Lang was het gebruik dat de waard van het stamcafé voor zijn gasten het duin opging. Aan de hoeveelheid ‘skuum’ zag hij of er zwaar weer op komst was. Tijd om te jutten. De bieren van Texels worden gebrouwen van uitsluitend natuurlijke grondstoffen zoals zuiver duinwater, Texelse gerst en tarwe, hop en gist van de eigen Texels giststam. Ze zijn daarom erkend als ‘Echt Texels product’.

Verder wordt er weer hard gewerkt om medio april te starten met een nieuwe menukaart en hopend op warmer weer kunnen we de asperges wel zo ongeveer “de grond uitkijken”, maar helaas; we moeten nog enkele weken wachten, voordat onze keukenbrigade U deze delicatesse weer kan voorschotelen.

Wij zullen U over de menukaart en de asperges zo spoedig mogelijk informeren.

Voor nu wenst Beems Brasserie U hele prettige Paasdagen!

Download de maandspecialiteiten april 2015
Download het nieuws van april 2015